Kuinka Pelata Käsipalloa

Sisällysluettelo:

Anonim

Käsipallon pelaamiseen tarvitaan suljettu tila, maali ja tietyn kokoinen pallo. Pallo voidaan heittää, työntää, osua mihin tahansa kehon osaan, lukuun ottamatta polven alapäätä. Pelin tavoitteena on heittää pallo vastustajan maaliin.

Kuinka pelata käsipalloa

Välttämätön

huone, portti, käsipallopallo

Ohjeet

Vaihe 1

Kokoa kaksi enintään 14 hengen joukkuetta.

Vaihe 2

Lähetä 7 henkilöä kustakin joukkueesta kentälle.

Vaihe 3

Heitä pallo vastustajan maaliin yrittäen olla astumatta kuuden metrin vyöhykkeen yli maalin lähellä. Samalla heittää, tarttua, lyödä, työnnä palloa kädet, pää, vartalo sekä lonkat ja polvet.

Vaihe 4

Maalivahdin on puolustettava maalia lyömällä palloa mihin tahansa kehon osaan, siirtymällä maalialueelle tai jättämällä se ottamaan osaa suoraan peliin.

Vaihe 5

Peli tapahtuu kahdella puoliajalla, joiden kesto on puoli tuntia. Puoliaikojen välinen tauko kestää 10 minuuttia.

Vaihe 6

Käsipalloa varten valitaan huone, jonka koko on 40x20 m, ja inventaarina tavoite, jonka mitat ovat 3x2 m, ja pallo, jonka halkaisija on 54-60 cm, paino 325-475 g (alaraja on tarkoitettu naisille), yläraja on miehille).

Vaihe 7

Käsipallossa ei ole tasapeliä. Jos tulos on sama, erotuomari antaa ylimääräisen puoliajan tai rangaistuksen 5 laukauksen muodossa maaliin 7 metrin etäisyydeltä. Voit pitää palloa vain kolme sekuntia. Vain kolme askelta saa juosta pallon kanssa.